PİLOT girişimleri Silikon Vadisi’nde

Stanford Global Eğitim Merkezi İş Birliğiyle Girişimciler Uluslararası Arenada Büyüme Fırsatı Buldu

Stanford Global Eğitim Merkezi ile iş birliği içinde hazırlanan program sayesinde girişimciler, özel eğitimlere, çalıştaylara ve yatırımcı sunumlarına katılma imkanı buldu. Dünyanın önde gelen yatırımcıları ve teknoloji devleriyle buluşan girişimciler, işlerini küresel standartlara taşıyarak uluslararası ağlara erişme fırsatı elde etti.

TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan şunları söyledi: “Stanford Üniversitesi’ndeki program, girişimlerimizin uluslararası ölçekte değer yaratması için büyük önem taşıyor. TT Ventures olarak, buradaki ekosistemle yakından çalışarak girişimlerimize yeni fırsatlar sunuyoruz. TT Ventures PİLOT ile bugüne kadar 121 girişime 3.2 milyon dolarlık nakit ve yatırım desteği sağladık. Bu girişimlerden 69’u toplamda 55 milyon dolarlık yatırım aldı ve PİLOT mezunlarının portföy değeri 2024 itibarıyla 364 milyon dolara ulaştı. Girişimlerimiz dünya genelinde faaliyet gösteriyor ve TT Ventures PİLOT ile Türkiye’nin girişimcilik ekosistemini desteklemeyi ve yeni ‘unicorn’lar yaratmayı hedefliyoruz.”

Related Posts

OPEC üyesi 8 ülke üretim artışı planını hızlandırdı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubu üyesi 8 ülke, haziranda bir önceki aya göre günlük 411 bin varil üretim artışına gidecek.

Başkentten ihracat 4 ayda 4,6 milyar dolara ulaştı

Ankara’dan bu yılın ocak-nisan döneminde yapılan ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19,4 artarak 4 milyar 568 milyon 4 bin dolara yükseldi.

Çiftçi fiyat sormaya bile korkuyor: Hibe de yetmiyor, satış da yok!

Osmaniye’de tarımsal alet satışı yapan esnaf Mehmet Demir, çiftçinin alım gücünün dibe vurduğunu söyledi. “Fiyat artışları, gelir kaybı ve düşük kazançlar hem çiftçiyi hem bizi bitirdi” diyen Demir, Tarım Bakanlığı’nın teşviklerinin bile karşılık bulmadığını belirtti.

KKTC’de TEKNOFEST heyecanı devam ediyor! Selçuk Bayraktar: Savunma sanayisinde yurt dışı bağımlılığını yüzde 20’lere düştü

TEKNOFEST KKTC’de DHA muhabirine açıklamalarda bulunan TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, “Türkiye, savunma sanayisinde bütün dünyanın kabul edeceği şekilde dünyaya damgasını vurmuş eserleri geliştiriyor. Yüzde 80’lerde olan yurt dışı bağımlılığını yüzde 20’lere düşürdü. Avrupa halen daha yüzde 80 oranında yurt dışına bağımlı” dedi.

CEO maaşları 56 kat arttı

Oxfam’ın 35 ülkede yürüttüğü araştırmaya göre küresel CEO ücretleri 2019’dan bu yana işçi ücretlerinden 56 kat daha fazla artarak 4.3 milyon dolara çıktı. İşçi ücretleri ise bu 5 yıllık periyotta sadece yüzde 0.9 arttı.

KKM bakiyelerindeki düşüş devam ediyor

Kur Korumalı Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesapları (KKM), geçen hafta 21 milyar 430 milyon lira azalarak 685 milyar 156 milyon liraya düştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir