Misli’den günün şampiyon tercihleri

Fenerbahçe – Lugano: Karşılıklı Gol Var (1.56 yerine 1.65)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fenerbahçe – Lugano karşılaşmasında Misli editörü Suat Can Yurdum, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Editörü Suat Can Yurdum’un Yorumu

İki takım arasındaki ilk maçta 7 gol izledik. Fenerbahçe’nin hücum etkinliği geçen sezon bıraktığı yerden devam etse de savunma anlamında iyi sinyaller görmedik. Özellikle yenilen gollerde yapılan bireysel hatalar, sezon başı olması sebebiyle oyuncuların maç temposu ve maç konsantrasyonuna dair sıkıntılara işaret olabilir. Lugano ise 2 haftası geride kalan İsviçre Ligi’nde oynadığı 2 maçı da 2-1’lik skorlarla kazandı. Fenerbahçe mutlaka gol bulacaktır ama henüz oturmayan savunması ve Lugano’nun hücumdaki etkili gol ayaklarıyla iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyorum.

Ukrayna OL – Arjantin OL: Maç Sonucu 2 (1.50 yerine 1.53)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Ukrayna OL – Arjantin OL karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, Arjantin’in kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Grubun ilk maçlarında büyük bir kaosa yol açan ve hakem kararının maçın önüne geçtiği Fas maçından mağlubiyetle ayrılan Arjantin, sonrasında oynadığı Irak maçını rahat bir şekilde geçerek liderlik koltuğuna oturdu. Bana kalırsa grubun en iyi ekibi olan Arjantin, Ukrayna karşısında da favori durumda. Ruslan Rotan yönetimindeki Ukrayna’nın rekabetçi olabileceğini ancak Arjantin karşısında direnebileceklerini düşünmüyorum.

Slovan Bratislava – NK Celje: Maç Sonucu 1 (1.69 yerine 1.72)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Slovan Bratislava – NK Celje karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun’un tahmini ev sahibi ekibin kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Slovenya’daki ilk maç 1-1 bitti. Konuk ekip hafta sonu dinlendi, Slovak temsilcisi ise ligdeki ilk maçını yaptı hafta sonu ve deplasmanda 4-1 kazandı. İlk maçta bir saate yakın 10 kişi oynayan Slovan Bratislava bu maçın da favorisi ve ev sahibinin az farklı bir galibiyetle turu geçeceğini düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir